Kramerie Inschrijvingsformulier

De mensen struinen langs de kraampjes. Ook langs jullie kraampje?

Wij, als organisatie van het Bruegheliaans Festijn, bieden jullie de mogelijkheid om op het Bruegheliaans Festijn aanwezig te zijn.
Dit hebben wij ingedeeld in drie soorten kramerie:

1 – Kramerie voor Losserse winkeliers

Opgave, kosten en/of meer informatie: Werkgroep kramerie
Contactpersoon: Jeroen Lubbers
kramerie@bruegheliaansfestijn.nl

2 – Kramerie voor commerciële bedrijven buiten Losser

Opgave, kosten en/of meer informatie: Werkgroep kramerie
Contactpersoon: Jeroen Lubbers
kramerie@bruegheliaansfestijn.nl

3 – Kramerie voor Losserse verenigingen, clubs, stichtingen

(gemeente Losser)

Vereniging of stichting
Wilt u als vereniging of stichting deelnemen aan de kramerie, door de straten van het centrum van Losser, tijdens het Bruegheliaans Festijn? Dit is uw kans!
Door de vereniging of stichting te promoten tijdens het Bruegheliaans Festijn, krijgt uw vereniging of stichting extra aandacht. Op deze manier kunt u extra leden werven of extra inkomsten genereren voor de clubkas.
Deelname voor verenigingen of stichtingen zonder winstoogmerk is GRATIS en men krijgt vanuit Bruegheliaans Festijn een gratis kraam aangeboden. Doe dus volgend jaar mee.

Wij hopen u te mogen begroeten!

Wat zijn de voorwaarden:
Wij laten verenigingen of stichtingen uit de gemeente Losser (gratis) toe op ons evenement. Daarnaast krijgt u van onze stichting een kraam (3 meter) aangeboden. Vanuit deze kraam kunt u uw activiteiten uitvoeren. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan activiteiten zoals blikgooien, verkoop van boeken, verkoop van allerlei handelswaar, lootjes trekken met hierbij de kans een (kleine) prijs te winnen etcetera.
De verenigingen of stichtingen die op het Bruegheliaans Festijn mogen staan hebben géén winstoogmerk. U bent dus geen commerciële partij, maar voert de activiteiten uit om de verenigings- of de stichtingskas te spekken.

Tijden van de kramerie:
Donderdag: geen kramerie
Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
Zondag: 13.00 – 17.00 uur

Inschrijven?
Meld je vereniging, club of stichting aan middels onderstaand inschrijfformulier:

 

Bovenstaand inschrijving’s formulier voor de Kramerie is te downloaden via de volgende link: Inschrijvingsformulier_Kramerie

Dit inschrijfformulier opsturen naar: kramerie@bruegheliaansfestijn.nl . Voor vragen of meer informatie kunt u ook terecht bij dit e-mail adres!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *