Brueghelgames

Sinds vorig jaar vindt er op het Bruegheliaans festijn de Brueghel games plaats. Een parcours vol water en uitdagingen. Dit jaar wordt het parcours opgesteld op zaterdag 2 september 2017 aan de Langenkamp.  De starttijd van de brueghelgames is op zaterdag 2 september om 13.00 uur! Jij kunt je hiervoor met een team van 4 personen inschrijven en meedoen aan deze sportieve activiteit. Er zijn leuke prijzen te winnen. De hoofdprijs blijft nog even een verrassing!

Om er een groot succes van te maken vragen wij iedereen namens de organisatie om mee te helpen met het promoten van deze activiteit, door bijvoorbeeld onze Facebookpagina te liken en de pagina te delen.

Per deelnemer betaal je €5,- Dit kan in 1 keer worden overgemaakt op NL45RABO0130330094 onder vermelding van je teamnaam. Door op verzenden te drukken en je betaling te maken ga je per deelnemer akkoord. Als captain heb je hun toestemming nodig.

Voor vragen kijk bij FAQ onder Brueghel games op de website.

Voor de algemene voorwaarden voor de Brueghel games. Lees eerst de link Algemene voorwaarden. Ook te vinden onder Brueghel games op deze website

Het inschrijvingsformulier is gesloten. Toch nog mee doen. Probeer: Evenementen@breugheliaansfestijn.nl

Bewaren

Bewaren