Column Sandra Tiethoff over Brueghel Festijn: Heden met knipoog naar het verleden

LOSSER – Elke week tot aan het begin van het begin van het Brueghel Festijn schrijft Sandra Tiethoff namens het bestuur een column. Deze week de eerste aflevering:

Het duurt nog even, maar de voorbereidingen van het 33ste Brueghel Festijn zijn al een tijdje in volle gang.

De voetstapper 2017 heeft zijn voetstappen in het cement mogen zetten en de tegel kan nu mooi uitharden. Onze vakman Brian heeft er wederom een mooie tegel van gemaakt.

Donderdag 31 augustus tot en met zondag 3 september gaat Losser feestelijk omgetoverd worden in dit sfeervolle festijn, waar jong en oud jaarlijks naar uitkijkt. Het hele dorp loopt er voor uit!

Het bestuur van de stichting Brueghel Festijn in Losser zet weer alles op alles om van 31 augustus tot en met 3 september het Brueghel Festijn tot een groot succes te maken.
Deze enthousiaste groep mensen, zeg maar talenten, hebben opnieuw een gevarieerd programma weten te bedenken. Draaiboeken liggen klaar en de kostuums worden uit de kast gehaald. Aan echt álles is gedacht: Vergunningen, calamiteitenplan, communicatie, standhouders, EHBO en ga zo maar door.

Diverse hoofdbrekende onderhandelingen hebben al plaats gevondenen, iedereen zet zich maximaal in. Hulde aan deze groep waar ik sinds kort ook onderdeel van uit mag maken. Een bevlogen team, zeg maar echte organisatie-experts. En wat leuk dat ik in de aanloop van dit feestelijke evenement u op de hoogte mag houden via deze column.

Losser gaat weer terug in de tijd, historische gebeurtenissen worden tentoongesteld, maar niet alles blijft bij het oude. Ons grafische talent Carolien heeft niet stil gezeten. Een prachtig nieuw logo is ontworpen voor het Brueghel Festijn.

Heel trots zijn wij op onze nieuwe website. Alle informatie en het programma is te vinden op onze website. Naast de website maken wij ook gebruik van Facebook.
Moderne middelen worden ingezet, ‘heden met een knipoog naar het verleden’.
Volg en like ons! En kijk op www.brueghliaansfestijn.nl.

Via de plaatselijke kranten, onze Facebookpagina en op onze website komt steeds meer informatie over het complete programma. Stay tuned!

Á propos website… De jonge ondernemers van de gemeente Losser kunnen zich inmiddels weer inschrijven voor de kinderkramerie via de website. Een altijd druk bezocht onderdeel waar jonge kinderen echte ondernemers worden!
Schrijf je in zodat ook voor jou een plek gereserveerd is.

Column: Sandra Tiethoff schrijft elke week een stuk in de nieuwe dinkellander